Top
Raw-Beauty-of-Hotel-Escondido-in-Oaxaca-Mexico-1

Магичната убавина на хотел во Мексико

Хотелот “ESCONDIDO” кој се наоѓа во Оахака, Мексико е мирно место кое претставува спој на модерното време и минатото. Однадвор потсетува на стара колиба, а внатрешноста е уредена со модерни облици на елегантен мебел. Погледот од хотелот е приказна која не може да се раскаже, а може само да се доживее.

Raw-Beauty-of-Hotel-Escondido-in-Oaxaca-Mexico-3

Raw-Beauty-of-Hotel-Escondido-in-Oaxaca-Mexico-2

Raw-Beauty-of-Hotel-Escondido-in-Oaxaca-Mexico-4

Raw-Beauty-of-Hotel-Escondido-in-Oaxaca-Mexico-5
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *