Top
Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-F

Луксузна куќа со мермерни детали во Лас Вегас

Оваа куќа се наоѓа во карпестото подрачје на Лас Вегас, кое изобилува со високи палми и кактуси. Па, локалното архитектонско студио „AssemblageSTUDIO“ ја концепирало куќата според локалните услови и амбиент. Објектот има динамична форма, а изобилува со мермерни површини и големи прозори. И одвнатре и однадвор доминира сивата боја.

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-002

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-003

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-004

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-005

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-006

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-007

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-008

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-009

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-010

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-011

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-012

Tresarca-assemblageSTUDIO-iLike-mk-013
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>