Top
Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-F

Луксузен комплекс на Малдивите

Овој луксузен ресорт, кој се наоѓа на егозитичните Малдиви, е дело на архитектонското студио „ADR“ зад кое стои еден брачен пар. Името на комплексот е „Velaa“. Покрај убавите апартмани за ноќевање, ресортот нуди и забави на базен и плажа, како и прекрасна винарија. Негова главна карактеристика е ресторанот кој се простира на неколку спратови и истиот е опремен со дизајнерски мебел.

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-002

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-003

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-004

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-005

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-006

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-007

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-008

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-009

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-010

Velaa-Private-Island-Hotel-Resort-Luxury-Travel-iLike-mk-011
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *