Top
les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-F

Минималистички уредена слаткарница во центарот на Тајпеј

Оваа минималистични уредена слаткарница се наоѓа во строгиот центар на Тајпеј, Тајван. Нејзиното име е „Les Bébés Cupcakery“, а е дело на креативниот тим архитекти од бирото „JC architecture“. Минувачите просторот го опишваат како модерен, едноставен и ненаметлив.

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-002

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-003

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-004

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-005

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-006

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-007

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-008

Погледнете дел од слатките задоволства што се нудат во „Les Bébés Cupcakery“:

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-009

les-bebes-cupcakery-by-jc-architecture-iLike-mk-010
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>