Top
1-4-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

Куса прошетка низ колоритните канцеларии на „Apos²“

Вработените во агенцијата „Apos²“ уживаат во канцеларии со интересен амбиент, минималистички уредени и со јаки бои. Покрај основната бела боја и дрвените површини, просториите се целосно обоени во сина, жолта или црвена боја. Големите графики и натписи им даваат дополнителен шарм и разиграност на канцелариите.

2-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

3-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

5-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

6-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

7-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

8-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

9-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

10-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

11-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

12-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

13-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

14-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

15-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

16-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

17-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

18-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

19-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

20-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

21-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys

22-apos--office-in-bangkok-by-apostrophys
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *