Top
Куса фото-прошетка низ канцелариите на „Instagram“

Мала фото-прошетка низ канцелариите на „Instagram“

Вчера ви прикажавме како изгледаат канцелариите на „Dropbox“ во Сан Франциско, а денес ќе ве „прошетаме“ низ работните простории на популарниот „Instagram“. Доколку очекувавте скапо уредени канцеларии, ќе ве разочараме. Нивните канцеларии се опремени со скромни парчиња мебел, а преовладува винтиџ стилот.

Instagram-Office-iLike-mk-002

Instagram-Office-iLike-mk-003

Instagram-Office-iLike-mk-004

Instagram-Office-iLike-mk-005

Instagram-Office-iLike-mk-006

Instagram-Office-iLike-mk-007

Instagram-Office-iLike-mk-008

Instagram-Office-iLike-mk-009

Instagram-Office-iLike-mk-010

Instagram-Office-iLike-mk-011

Instagram-Office-iLike-mk-012

Instagram-Office-iLike-mk-013
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *