Top
Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Ова е куќата на ирската дизајнерка Линда Гарланд, која за прв пат го посетила прекрасниот остров Бали во 1970 година и веднаш се ангажирала да подигне свој дом таму. Таа вели дека Бали е љубов на прв поглед, совршено место за одмор и релаксација, место од кое добива неисцрпа инспирација. Нејзината куќа во Бали се состои од пет одделни апартмани сместени помеѓу високи палми и водопади. Во прекрасната градина има мини-езерце, летна кујна и базен.

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали

Куќа од бамбусово дрво во тропските шуми на Бали


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>