Top
staklarnik_iLike.mk_5

Кујна стакларник во еден париски апартман

Gregorie de Lafforest несомнено има уникатно чувство за стил и дизајн. Во овој дом од 92m² постојат многу необични елементи, вклучувајќи ја и кујната која е стакларник, составен е од стакла и метални елементи. Таквата кујна овозможува отвореност и визуелно создава поширок простор, што не би било возможно со традиционалните ѕидови. Освен кујната, овој дом уникатен го прават и екстремно високите тавани на кои има прозорци, природни елементи и дрво кое прави да се чувствувате како да сте некаде во природа.

Кујна стакларник во еден париски апартман

Кујна стакларник во еден париски апартман

Кујна стакларник во еден париски апартман

v
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>