Top
architecture-modern-apartment2

Контрастни бои за визуелно поголем простор

Formaline Architecture and Design се заслужни за изгледот на овој стан кој се наоѓа на 10-ти кат во една зграда во Украина. Сопствениците сакале да имаат визулено поголем простор, а истиот да бидее исполнет со минималистички и едноставен дизајн. Црно-белата комбинација прави овој стан да изгледа елегантно, а дрвените панели внесуваат топлина.

modern-apartment-16

modern-apartment-18

modern-apartment-19

modern-apartment-21

modern-apartment-51

modern-apartment-62

modern-apartment-71

modern-apartment-82

modern-apartment-92

modern-apartment-102

modern-apartment-122

modern-apartment-161
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *