Top
Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-F

Забавните канцеларии на „Гугл“ во Амстердам

Мрежата „Гугл“ отсекогаш се стремела да обезбеди забавни и исклучително пријатни простории во кои ќе функционираат нивните вработени. Па, таков е и примерот со нивното седиште во Амстердам, Холандија. Ентериерот е дело на архи-студиото „D/Dock“.

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-002

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-004

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-005

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-006

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-007

Google-kancelarii-Amsterdam-iLike-mk-008
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *