Top
Новиот работен амбиент на компанијата „Dropbox“

Новиот работен амбиент на компанијата „Dropbox“

„Boor Bridges Architecture“ и „Geremia Interior Design“ се студијата кои работеа на новите канцеларии на добропознатата компанија за архивирање на електронски податоци „Dropbox“. Новите простории се наоѓаат во Сан Франциско.

Dropbox-Office-ilike-mk-001

Dropbox-Office-ilike-mk-003

Dropbox-Office-ilike-mk-004

Dropbox-Office-ilike-mk-005

Dropbox-Office-ilike-mk-006

Dropbox-Office-ilike-mk-007

Dropbox-Office-ilike-mk-008

Dropbox-Office-ilike-mk-009

Dropbox-Office-ilike-mk-010

Dropbox-Office-ilike-mk-011

Dropbox-Office-ilike-mk-012

Dropbox-Office-ilike-mk-013

Dropbox-Office-ilike-mk-014
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *