Top

Iceberg вила

David Andersson, и неговиот концепт за пловечки летни одморалишта. Над површината на водата се наоѓа само влезниот дел на Iceberg вилите, како што тој ги нарекува, а додека останатиот дел е под вода. Идеален одмор за оние кои сакаат да се изолираат од останатиот свет, и се разбира за оние кои можат да си го дозволат тоа.


Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *