Top
Футуристички уреден стан во срцето на Москва

Футуристички уреден стан во срцето на Москва

Едноставно кажано, зборот „иднина“ бил водечкиот мотив при уредувањето на овој стан сместен во центарот на Москва. Ентериерот, во кој преовладуваат кубести форми, го потпишува руското проект студио „Geometrix Design“.

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-002

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-003

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-004

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-005

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-006

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-007

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-008

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-009

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-010

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-011

Futuristic-Apartment-in-Russia-iLike-mk-012
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *