Top
Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk

Футуристички ентериер на еден новоотворен секс-шоп во Минхен

Американскиот дизајнер Карим Рашид дефинитивно ги помести границите за тоа како треба да изгледа еден секс-шоп. Па, така новоотворениот секс-шоп „The Perfect Moment“ воодушевува со својот футуристички ентериер. Таквиот амбиент е заслуга на изобилството од заоблени форми, како и интересните графички решенија на подот и ѕидовите.

„The Perfect Moment“ се наоѓа во центарот на Минхен.

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-2

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-3

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-4

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-5

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-6

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-7

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-8

Seks-Shop-vo-Minhen-iLike-mk-9
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *