Top
Vajarsko-studio-iLike-mk-F

Фабрика за путер трансформирана во вајарско студио

Неколку пати до сега ви презентираме објекти со реименувана функција и структура. Овојпат, токму таков објект нѝ доаѓа од Австралија и е дело на архитектонското студио „Adrian Amore Architects“. Имено, нивниот тим изработил комплетен проект за трансформација на една фабрика за производство на путер во вајарско студио. Просторот е минималистички уреден, а во него главен впечаток оставаат интересно изведените скали.

Vajarsko-studio-iLike-mk-002

Vajarsko-studio-iLike-mk-003

Vajarsko-studio-iLike-mk-004

Vajarsko-studio-iLike-mk-005

Vajarsko-studio-iLike-mk-006

Vajarsko-studio-iLike-mk-007

Vajarsko-studio-iLike-mk-008

Vajarsko-studio-iLike-mk-009

Vajarsko-studio-iLike-mk-010

Vajarsko-studio-iLike-mk-011

Vajarsko-studio-iLike-mk-014

Vajarsko-studio-iLike-mk-015

Vajarsko-studio-iLike-mk-016

Vajarsko-studio-iLike-mk-017

Vajarsko-studio-iLike-mk-018

Vajarsko-studio-iLike-mk-019

Vajarsko-studio-iLike-mk-020
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>