Top
Enterier-siva-zholta-iLike-mk

Модерни дневни соби во кои преовладуваат сиви и жолти бои

Ви презентираме неколку дневни соби во кои преовладуваат сивите и жолтите тонови, а кои се надеваме ќе ви послужат како инспирација при преуредување на вашиот дом.

Сивата боја всушност се вбројува во групата основни бои, бидејќи е добиена со мешање на бела и црна боја. Таа лесно се комбинира со силните бои, а со неа никогаш нема да погрешите. Додека пак, жолтата боја веќе втора година е апсолутен хит кога станува збор за дизајнирање на ентериер. Таа внесува разиграност и позитивна енергија.

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-002

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-003

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-004

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-005

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-006

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-007

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-008

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-009

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-010

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-011

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-012

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-013

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-014

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-015

Enterier-siva-zholta-iLike-mk-016
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *