Top
Детска градинка во форма на маче

Детска градинка во форма на маче

Оваа необична детска градинка во форма на голема бела мачка се наоѓа во Германија и е дело на архитектот Ayla-Suzan Yöndel и дизајнерот Tomi Ungerer. Објектот во себе вклучува простории за дневен престој, неколку спални, кујна, менза и главна сала за организирање на претстави. Градинката нуди целосна забава за најмладите, а има капацитет да ги задоволи потребите на 100 дечиња.

Детска градинка во форма на маче

Детска градинка во форма на маче

Детска градинка во форма на маче

Детска градинка во форма на маче
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *