Top
crno-bel-stan-1

Црно-белиот стан во Москва

Црно-белиот стан кој изобилува со геометриски елементи е проект на Geometrix Design. Станот е со површина од 130 квадратни метри и е дел од станбен комплекс Axioma во Москва. Неговиот ентериер е комплетно изработен во црна и бела боја, што го потенцира минимализмот кој придонесува за едноставност и убавина.

crno-bel-stan crno-bel-stan2 crno-bel-stan3 crno-bel-stan4 crno-bel-stan5 crno-bel-stan6 crno-bel-stan7 crno-bel-stan8 crno-bel-stan9 crno-bel-stan10 crno-bel-stan11 crno-bel-stan12 crno-bel-stan13 crno-bel-stan14 crno-bel-stan15
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *