Top
Sonia-Rykiel-iLike-mk

50.000 книги го красат ентериерот во новиот бутик на Соња Рикел

Француската дизајнерка Соња Рикел отвори нов бутик во Париз, поточно на популарниот булевар Сен Жермен. Бутикот е концепиран како една голема библиотека, а за реализацијата биле донесени 50.000 книги. Концептот за овој симпатичен простор е дело на уметникот Андре Сараива и Томас Лентал.

Sonia-Rykiel-1

Sonia-Rykiel-2

Sonia-Rykiel-3

Sonia-Rykiel-5

Sonia-Rykiel-6

Sonia-Rykiel-7
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *