Top
bela-mansarda8

Бела мансарда изградена на постоечки гаражи

Дизајнерот Karin Montgomery Spath, на луѓето кои сакале да ја реновираат својата куќа од 70-тите години, им ја предложил оваа бела мансарда која е изградена врз две постоечки гаражи. Во целиот апартман продираат големи зраци светлина, кои прават совршена домашна aтмосфера. Површината на просторот изнесува 31m², а истиот е опремен со мали дизајни и минималистички декор.

bela-mansarda7

bela-mansarda1

bela-mansarda

bela-mansarda3

bela-mansarda4

bela-mansarda6

bela-mansarda5

bela-mansarda2
Оставете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

Вие можете да ги користите следните HTML ознаки: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>