Top

Резултати од пребарувањето: чоколадо

Зошто треба да јадеме чоколадо?

Веќе подолго време постојат две спротивставени страни кога се зборува за чоколадо. Едната страна вели дека чоколадото е здраво, додека оние другите сосема се спротивставуваат на првите. Но, во последниве … Прочитајте повеќе…»

Јадете чоколадо и слабејте!

Иако лекарите честопати советуваат дека чоколадото треба да се тргне од исхраната, наведувајќи дека е штетно за здравјето, експертите дошле до заклучок дека црното чоколадо е корисно за организмот. Докажано … Прочитајте повеќе…»

Рецепт за совршено топло чоколадо

За многумина, топлото чоколадо е омилен пијалок во есенските и зимските денови. Конкретно овој рецепт, освен што ќе ви овозможи слатко уживање, истиот влијае врз кардиоваскуларниот систем, ја ублажува кашлицата … Прочитајте повеќе…»