Top
sloboda-iLikemk

1 фотографија – 1000 зборови, #004

Бидејќи слободата, во секоја смисла на зборот, е поважна од сè!

Прекрасната фотографија е дело на фотографот Енди Грелман.


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *