Top
Baknezh-tatko-since-iLike-mk

1 фотографија – 1000 зборови, #003

Зарем има потопла и позаштитничка прегратка од татковата?

Зарем постои поискрен бакнеж од татковиот?

Зарем…?!


Проверете кои статии се достапни под хаштаг „татко“!


Станете наш facebook фан. Ви Благодариме!
Оставете коментар

Вашата имејл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *